Σχετικά με εμάς

Χοντρός από το 1999

Σχετικά με εμάς: Το κατάστημά μας βρίσκεται στην περιοχή της Νέας Μάκρης σε νέο ανανεωμένο χώρο από το 2014. Προσφέρει καθημερινά νόστιμους παραδοσιακούς ελληνικούς μεζέδες και άριστη εξυπηρέτηση, σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον με θέα τη θάλασσα.

Είμαστε μία οικογένεια που ασχολείται με την εστίαση από το 1986. Εκτός όμως από την οικογενειακή παράδοση, που αναλάβαμε να συνεχίσουμε, ήταν και κάτι που μας άρεσε από παιδιά. Η καλή φιλοξενία, η επικοινωνία με τον κόσμο, η εξυπηρέτηση , η ωραία ατμόσφαιρα είναι κάτι που μας γεμίζει ενέργεια. Είναι πολύ όμορφο να προσφέρεις κάτι νόστιμο φτιαγμένο με αγάπη.

Ανυπομονούμε να μας επισκεφτείτε.

Αναστασία & Οδυσσέας

Αποστολή

Για εμάς η αποστολή μας είναι απλή. Εξέλιξη και βελτίωση της κουζίνας μας, με νόστιμες γεύσεις, εκπλήσσοντας και συναρπάζοντας κάθε επισκέπτη με προσωπική φροντίδα και εξυπηρέτηση.

Όραμα

Πιστεύουμε σε έναν κόσμο όπου οι επιλογές που θα κάνουμε για το τι τρώμε, από πού προέρχεται και πώς προετοιμάζεται, θα έχουν άμεσο και ισχυρό αντίκτυπο στην υγεία των ατόμων, των κοινοτήτων και του περιβάλλοντος.

Αξίες

Επισκεφτείτε μας!

Δεν χρειάζεται να περιμένεις! Κάνε τώρα κράτηση μέσω του site μας, για να εξασφαλίσεις ένα τραπέζι στο κατάστημα μας.

Παραγγείλετε Online!

Δώσε την παραγγελία σου τώρα και ετοιμάσου να γευτείς τα απολαυστικά πιάτα του μενού μας, ακόμα και στην άνεση του σπιτιού σου.